Karl Leenkneght stapt over naar VRT

vrijdag 30 november 2007

VTM-journalist en 'Wetstraat 16'-gezicht Karl Leenkneght werkt vanaf 1 januari 2008 voor het VRT-duidingsmagazine 'Ter Zake'. Hiermee volgt hij zijn voormalige VTM-collega Steven Decraene, die het een tijdje geleden ook al voor bekeken hield op de VTM-nieuwsdienst.

L


eenkneght kreeg onlangs nog een grotere rol bij VTM. Hij werd moderator bij de 'Wetstraat 16'-debatten die de jongste verkiezingen vooraf gingen. Maar sindsdien was de journalist nog amper op het scherm te zien. De 33-jarige journalist volgde ook jaarlijks de 'tour de France' in het zog van de renners.

Bron: VRT-teletekst

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers