Jurgen Minnebo assistent-programmadirecteur vtm

maandag 5 december 2011

Het programmatieteam van de Vlaamse Media Maatschappij wijzigt. Jan Segers blijft algemeen programmadirecteur voor de vijf zenders (vtm, 2BE, Vitaya, vtmKzoom en JIM). De verschillende zenders krijgen ook een netmanager. Samen met Jan Segers zal Jurgen Minnebo het netmanagement van vtm opnemen.

Jurgen Minnebo, die van de VRT komt, wordt vanaf januari 2012 adjunct-netmanager vtm. Tot voor kort had hij dezelfde functie bij Canvas. Jan Segers: 'Vanwege zijn ervaring in netmanagement zal Jurgen een belangrijke rol spelen in de strategische ontwikkeling van vtm en de schema's van de toekomst. Hij zal ook meedenken over de strategie van de andere zenders.'


Lieve Vyverman is netmanager van zowel 2BE als Vitaya, en leidt daarnaast ook het aankoopteam van de VMMa, dat instaat voor de aankoop van formats, films en series (buitenland).

Michael Dujardin is Station Manager van vtmKzoom en Luc Van Laer en Els Vercauteren zijn Station Managers van JIM.

vtm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers