Janine Bischops zingt 'Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben' in eerste aflevering '#LikeMe' - VIDEO

zondag 13 januari 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Zondag werd de eerste aflevering van '#LikeMe' uitgezonden op Ketnet. '#LikeMe' is een nieuwe fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Vlaamse en Nederlandstalige klassiekers, zoals 'Ik heb je lief' van Paul De Leeuw en 'Dit is de allereerste keer' van Rita De Neve.

In de eerste aflevering, #NEWLIFE, kon je kennismaken met Caro, zij gaat voor het eerst naar een nieuwe school, nadat ze met haar ouders verhuisd is naar Antwerpen. Het gezin trekt in bij Caro’s oma, een rol die vertolkt wordt door niemand minder dan Janine Bischops. Janine, die voor de gelegenheid een wit kapsel aangemeten kreeg, acteert niet enkel in '#LikeMe'. In #NEWLIFE kon je haar ook zingend aan het werk zien.

'Als ik in de ogen van mijn Caro keek had ik het gevoel dat ik het eeuwig, vol liefde voor mijn kleinkind, moest blijven zingen', zegt Janine Bischops.

Janine zong een bewerking van 'Ik Ben Blij Dat Ik Je Niet Vergeten Ben', een nummer van de Amsterdamse kleinkunstenaar Joost Nuissl.


Daarnaast kon je in de eerste aflevering ook een bewerking horen van de Rotterdamse Gerard Cox' ''t Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer'.


Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra's: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers