Jacques Vermeire verlengt exclusiviteitscontract VTM

vrijdag 8 juni 2007

Komiek en presentator Jacques Vermeire heeft zopas zijn exclusiviteitscontract met VTM verlengd tot 2009. Ondanks het stopzetten van de sitcom 'Verschoten en Zoon' heeft de zender heel wat plannen met Jacques.

Na 1

04 afleveringen gespreid over 8 seizoenen kwam er donderdagavond definitief een einde aan 'Verschoten en Zoon'. Geen groot nieuws eigenlijk, want het laatste seizoen werd reeds opgenomen begin 2006. Het slot bleef lange tijd op het schap liggen bij VTM. Ondertussen zijn alle decors allang afgebroken en kijkt Jacques Vermeire uit naar een reeks nieuwe uitdagingen bij VTM.

De garagehumor lijkt dus wel definitief voltooid verleden tijd. Jacques scoorde de voorbije seizoenen vooral als presentator van het populaire 'Sterren op de Dansvloer'. Ook zijn compilatieprogramma '101 Vragen aan...' wordt redelijk goed bekeken op de moeilijke zondagavond. Ondanks het feit dat Jacques zijn carrire te danken heeft aan zijn rol als garagist in 'FC De Kampioenen' lijkt het hem niet moeilijk om niet langer in een sitcom te spelen. 'Nu speel ik enkel nog gastheer. En toegegeven, dat bevalt me wel!', aldus Vermeire over de verlenging van zijn contract bij VTM.

Na de zomer mag Jacques al zeker verder gaan als gastheer van '101 Vragen aan...' en later zal hij ook opnieuw opduiken in de derde reeks van 'Sterren op de Dansvloer'. Welke andere plannen VTM nog in petto heeft, is nog niet helemaal duidelijk. En ding is duidelijk: Jacques Vermeire is nog lang niet afgeschreven!

Bron: HLN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers