iWatch breidt het buitenlands aanbod uit

vrijdag 27 oktober 2006

Vanaf maandag 30 oktober 2006 breidt iWatch de On Demand-service van VTM, KANAALTWEE en JIM- het buitenlands aanbod uit met de Australische reeks "McLeod's Daughters". Eerder werden al "Gooische Vrouwen" en "Home And Away" toegevoegd aan het iWatch-pakket.

H


et is geen toeval dat 'McLeod's Daughters' de nieuwste te herbekijken-aanwinst is. iWatch streeft er immers naar om de spiegel te zijn van het analoge aanbod en dus mag deze kwaliteitsvolle en populaire dramareeks van down under niet ontbreken.

'McLeod's Daughters' loopt inmiddels voor het vierde seizoen op VTM en houdt elke maandagavond omstreeks 22u45 gemiddeld 300.000 kijkers voor de buis gekluisterd, wat zich vertaalt in een marktaandeel van 21% (VVA 18-54). Dit betekent dat 1 op de 5 televisiekijkers elke week afstemt op "McLeod's Daughters".

iWatch wil de spiegel zijn van het analoge aanbod, maar blijft ook voortdurend meer brengen en extra's aanbieden aan haar kijkers.

Zo kunnen zij de hele week lang de repetities van de zangduo's in "Just The Two Of Us" op de voet volgen en inschatten hoe hun favorieten in de liveshow zullen presteren. De camera's van iWatch volgen ook het eerste uur na elke liveshow de BV's op de voet en deze opnames worden integraal aangeboden.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers