iWatch breidt het buitenlands aanbod uit

vrijdag 27 oktober 2006

Vanaf maandag 30 oktober 2006 breidt iWatch –de On Demand-service van VTM, KANAALTWEE en JIM- het buitenlands aanbod uit met de Australische reeks "McLeod's Daughters". Eerder werden al "Gooische Vrouwen" en "Home And Away" toegevoegd aan het iWatch-pakket.

H


et is geen toeval dat 'McLeod's Daughters' de nieuwste te herbekijken-aanwinst is. iWatch streeft er immers naar om de spiegel te zijn van het analoge aanbod en dus mag deze kwaliteitsvolle en populaire dramareeks van down under niet ontbreken.

'McLeod's Daughters' loopt inmiddels voor het vierde seizoen op VTM en houdt elke maandagavond omstreeks 22u45 gemiddeld 300.000 kijkers voor de buis gekluisterd, wat zich vertaalt in een marktaandeel van 21% (VVA 18-54). Dit betekent dat 1 op de 5 televisiekijkers elke week afstemt op "McLeod's Daughters".

iWatch wil de spiegel zijn van het analoge aanbod, maar blijft ook voortdurend meer brengen en extra's aanbieden aan haar kijkers.

Zo kunnen zij de hele week lang de repetities van de zangduo's in "Just The Two Of Us" op de voet volgen en inschatten hoe hun favorieten in de liveshow zullen presteren. De camera's van iWatch volgen ook het eerste uur na elke liveshow de BV's op de voet en deze opnames worden integraal aangeboden.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers