Ivan De Vadder verlaat 'De Zevende Dag'

donderdag 29 mei 2014

Vanaf september zal politiek VRT-journalist niet meer te zien zijn in 'De Zevende Dag'. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt in 'Reyers Laat'.

'Ik doe dit al een aantal jaren. Dat betekent elk weekend werken. Sommigen onderschatten dat wel eens. Daarnaast wil ik mij als Wetstraatjournalist ook op andere plaatsen inzetten. Een aantal mensen op het thuisfront springt een gat in de lucht', zo verklaarde hij woensdag op Canvas in 'Reyers Laat'.


De Vadder maakt het huidige seizoen van 'De Zevende Dag' nog wel af. Zo zal hij nog te zien zijn in de vier resterende uitzendingen van het zondagse programma. Vanaf september zal de journalist werken voor 'Het Journaal', 'Reyers Laat' en 'Terzake'.

Wie Ivan De Vadder vanaf september opvolgt is nog niet bekend. Zijn collega Ihsane Chioua Lekhl liet via Twitter alvast weten dat ze hem zal missen.

Bron: standaard.be

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
7dag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers