Indi breidt aanbod uit tot meer dan 100 zenders

maandag 18 juni 2007

Vanaf maandag 18 juni zullen Indi-klanten kunnen genieten van een nog uitgebreider zenderaanbod. Het totale aanbod zal worden uitgebreid tot meer dan honderd zenders. Ook zullen de nieuwe zenderpakketten beschikbaar zijn vanaf dezelfde datum.

T


al van zenders worden toegevoegd aan het INDI-aanbod waaronder Playboy TV, BBC 3 en 4, VH1, MTV Brand New , TMF Party, NASN, BeTV+1 en Nickelodeon Junior. Het totale aantal zenders dat verkrijgbaar is bij INDI zal zo oplopen tot meer dan honderd.

Het zenderaanbod van INDI zal worden uitgebreid tot 11 pakketten. Naast het uitgebreide
basispakket komen er ook specifieke pakketten met sport-en muziekzenders, erotische zenders, filmzenders, tot zenders die exclusief in hoge definitiekwaliteit uitzenden.

Ook worden er een aantal combipakketten gelanceerd tegen aantrekkelijke prijzen: zo biedt het Mega Movie-pack alle kanalen, waaronder Kinepolis TV, voor 34,95 euro/maand.

Vanaf 18 juni is de HD-recorder beschikbaar in de winkel. Deze beschikt over een harde
schijf met een capaciteit van 250 gigabyte waarmee men ondermeer tot 50 uur kan
opnemen in HD-kwaliteit (of 150 uur in standaardkwaliteit). Met de handige easyviewfunctie kan men elk programma pauzeren, zelfs al wordt het live uitgezonden.

Persbericht Indi
http://www.indi.tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers