Indi breidt aanbod uit tot meer dan 100 zenders

maandag 18 juni 2007

Vanaf maandag 18 juni zullen Indi-klanten kunnen genieten van een nog uitgebreider zenderaanbod. Het totale aanbod zal worden uitgebreid tot meer dan honderd zenders. Ook zullen de nieuwe zenderpakketten beschikbaar zijn vanaf dezelfde datum.

T


al van zenders worden toegevoegd aan het INDI-aanbod waaronder Playboy TV, BBC 3 en 4, VH1, MTV Brand New , TMF Party, NASN, BeTV+1 en Nickelodeon Junior. Het totale aantal zenders dat verkrijgbaar is bij INDI zal zo oplopen tot meer dan honderd.

Het zenderaanbod van INDI zal worden uitgebreid tot 11 pakketten. Naast het uitgebreide
basispakket komen er ook specifieke pakketten met sport-en muziekzenders, erotische zenders, filmzenders, tot zenders die exclusief in hoge definitiekwaliteit uitzenden.

Ook worden er een aantal combipakketten gelanceerd tegen aantrekkelijke prijzen: zo biedt het Mega Movie-pack alle kanalen, waaronder Kinepolis TV, voor 34,95 euro/maand.

Vanaf 18 juni is de HD-recorder beschikbaar in de winkel. Deze beschikt over een harde
schijf met een capaciteit van 250 gigabyte waarmee men ondermeer tot 50 uur kan
opnemen in HD-kwaliteit (of 150 uur in standaardkwaliteit). Met de handige easyviewfunctie kan men elk programma pauzeren, zelfs al wordt het live uitgezonden.

Persbericht Indi
http://www.indi.tv

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers