IN-DI en VOO slaan handen in elkaar

donderdag 16 november 2006

IN-DI, het digitale platform van de kabelgroep Interkabel, gaat een samenwerking aan met VOO, het digitale product van de Waalse zuivere kabelmaatschappijen. Dat maakten beide partijen vandaag bekend.

D


e samenwerking houdt in dat IN.DI en VOO in de toekomst samen zullen werken bij de aankoop van bijvoorbeeld content en hardware (settopboxen). Bovendien zullen ook samen nieuwe producten ontwikkelen. Die schaalvergroting moet op lange termijn ook de prijzen doen dalen, aldus de twee kabelgroepen.

De samenwerking loopt ten minste voor vijf jaar en kan daarna verlengd worden. Samen zullen IN-DI en VOO zo'n 1,3 miljoen Belgische gezinnen bereiken.

Het parntership tussen VOO en IN.DI is een serieuze kaakslag voor Telenet, dat hoopte zowel in het Interkabel-gebied als in WalloniŽ voet aan grond te krijgen. Met deze samenwerking lijkt dat nu volledig uitgesloten.

Bron: Persbericht Interkabel

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiŽnt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarriŤre.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers