Imke Courtois krijgt contract bij VRT

woensdag 27 februari 2019
Foto: Eén - © VRT 2017

Ex-voetbalster Imke Courtois gaat werken voor de VRT. Dat raakte gisteren bekend. In eerste instantie zal Courtois werkzaam zijn voor Sporza en de nieuwsdienst van de openbare omroep.

Courtois wordt expert sport en gezondheid. Het is niet meteen de bedoeling dat ze een programma gaat maken, maar volgens de VRT valt dat niet uit te sluiten. Imke Courtois krijgt echter eerst voldoende tijd om zich in te werken.


Momenteel doctoreert Courtois nog aan de KU Leuven in de richting Gezondheidstherapie. Daarna trekt ze naar de VRT. De Voormalige Red Flame zal ook analiste blijven voor Play Sports van Telenet.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers