Husky-gids Marianne (Finland) zoekt Vlaamse droomman in 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

dinsdag 16 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanavond kan Vlaanderen om 19.55 uur, tussen 'VTM NIEUWS' en 'Familie', kennis maken met de sympathieke 40-jarige Antwerpse Marianne, die in 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' op zoek gaat naar haar Vlaamse droomman.

Marianne is gek op honden en houdt van koude en sneeuw. Sinds 2007 combineert ze die twee passies in een leven als husky gids in Muonio, een klein dorpje in Noord-Finland. Omdat er daar meer rendieren zijn dan toffe mannen én omdat ze fan is van het programma, is Marianne blij dat 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' haar zoektocht naar een Vlaamse man vergemakkelijkt.


Ze heeft haar droomjob gevonden op de husky farm. Haar roedel omvat 56 honden - die ze stuk voor stuk per naam kent - , die ze verzorgt, traint en waarmee ze trektochten maakt. Marianne is een super sportieve avonturierster die houdt van de ongerepte natuur en het buitenleven. 'De natuur en de zuiverste lucht ter wereld, dat is wat me hier houdt. Ik word er nog steeds stil van. Maar ik mis het dat ik deze mooie momenten niet kan delen met een man. Het is gewoon gezelliger met z’n twee.'

In een relatie zoekt Marianne stabiliteit en warmte, en belangrijk: ze wil een gelijkgestemde gesprekspartner, een soulmate. Ze hoopt samen met een nuchtere man die even dol op honden, de natuur en sneeuw, de donkere Finse dagen een pak korter te maken.

Meer weten over Marianne en het leven in het prachtige Finland? Kijk dan vanavond bij VTM naar haar mini-aflevering om 19.55 uur.

Schrijven kan via vtm.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers