Huidig 'Thuis'-seizoen blijft heel de zomer online

maandag 3 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Het huidige seizoen van 'Thuis' blijft de hele zomer op VRT NU beschikbaar voor iedereen die wil. Dat nieuws maakte Mathias Vergels bekend als antwoord op de super enthousiaste THUISkijker Robin Oostvogels.

Deze zomer kan iedereen extra hard genieten van hun favoriete dagelijkse reeks, want alle uitgezonden afleveringen van het huidige 24ste seizoen zijn vanaf nu nog de hele zomer lang beschikbaar via VRT NU. Ook de afleveringen die de komende weken worden uitgezonden, zullen de hele zomer lang te bekijken zijn via VRT NU.


Bekijk hier de videoboodschap van Mathias Vergels (Lowie in 'Thuis').

Eén gaat hiermee in op de Twitteroproep van Robin Oostvogels, een enthousiaste kijker die door haar stage al enkele afleveringen van 'Thuis' gemist had en ze graag deze zomer wil inhalen.


Normaal kan je een aflevering tot 30 dagen na uitzending bekijken via VRT NU, maar deze zomer kan iedereen er dus langer van genieten.

8 miljoen afleveringen gestart op VRT NU
'Thuis' wordt niet enkel druk bekeken via televisie op Eén (gemiddeld 1.228.035 kijkers; live+7, 4+; sept 18 tot eind mei 19), maar ook via VRT NU. Dat bewijzen de cijfers van het online videoplatform. Recent bereikte 'Thuis' daar een mooi getal: op 27 mei is voor de acht miljoenste keer een aflevering van het huidige seizoen van 'Thuis' als video gestart op VRT NU.

Enkele weken geleden werd nog een grotere kaap gerond: sinds de opstart van het videoplatform (in februari 2017) zijn al meer dan 20 miljoen afleveringen van 'Thuis' gestreamd. 'Thuis' wordt maandelijks door gemiddeld 170.000 unieke bezoekers bekeken op VRT NU en is goed voor 15% van alle gestreamde video’s op VRT NU.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers