Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti drinken 'Helmut Latte' met Bart De Wever

vrijdag 7 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In volle regeringscrisis maakte Bart De Wever vandaag, vrijdag 7 december, even tijd om een 'Helmut Latte' te drinken, een speciale melkdrank die Qmusic-dj Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti voor hem gemaakt hadden.

Een 'Helmut Latte' werd door het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen in het leven geroepen, nadat Heidi eergisteren tijdens een live-uitzending op Qmusic 'Almond Latte' verkeerd leek te verstaan.

Voor ze bij Bart De Wever langs gingen, hadden Heidi en Helmut vanmorgen voorbijgangers al getrakteerd op een gratis 'Helmut Latte' in Café Mundi in Antwerpen. De Vlaamse zanger mocht ook even voor barista spelen: 'Ik vind het schitterend, een Helmut Latte. In West-Vlaanderen zeggen ze al Almond Lotti, van Almond Latte, tegen mij', lachte Helmut.

Vrijdagavond is Helmut Lotti voor de eerste keer te zien als coach van 'The Voice Senior' naast Dana Winner, Walter Grootaers en Natalia, om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers