Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti drinken 'Helmut Latte' met Bart De Wever

vrijdag 7 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In volle regeringscrisis maakte Bart De Wever vandaag, vrijdag 7 december, even tijd om een 'Helmut Latte' te drinken, een speciale melkdrank die Qmusic-dj Heidi Van Tielen en 'The Voice Senior'-coach Helmut Lotti voor hem gemaakt hadden.

Een 'Helmut Latte' werd door het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Heidi Van Tielen in het leven geroepen, nadat Heidi eergisteren tijdens een live-uitzending op Qmusic 'Almond Latte' verkeerd leek te verstaan.


Voor ze bij Bart De Wever langs gingen, hadden Heidi en Helmut vanmorgen voorbijgangers al getrakteerd op een gratis 'Helmut Latte' in Café Mundi in Antwerpen. De Vlaamse zanger mocht ook even voor barista spelen: 'Ik vind het schitterend, een Helmut Latte. In West-Vlaanderen zeggen ze al Almond Lotti, van Almond Latte, tegen mij', lachte Helmut.

Vrijdagavond is Helmut Lotti voor de eerste keer te zien als coach van 'The Voice Senior' naast Dana Winner, Walter Grootaers en Natalia, om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers