Hans Otten slaapt roes uit in Mechelse cel

donderdag 6 december 2007

VT4-presentator Hans Otten heeft de nacht van dinsdag op woensdag doorgebracht in een Mechelse politiecel. Hij werd tegengehouden wegens openbare dronkenschap. Volgens de politie was Otten daarbij ook agressief.

Dat agressieve gedrag was meteen ook de reden voor zijn opsluiting. Otten ontkent het verhaal. Hij weerlegt de beschuldiging van het agressief gedrag en stelt dat de agenten hem brutaal en hardhandig hebben aangepakt. Volgens Otten zouden de agenten hem uitgescholden voor 'mislukte bv' en 'loser'.

Na bloedonderzoek bleek Otten 1,3 promille alcohol in het bloed te hebben. Hij is zijn rijbewijs 14 dagen kwijt.


Bron: HBVL

 

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers