Gloednieuwe series 'Zoo' en 'Supergirl' in première bij nieuwe zender ZES

woensdag 5 oktober 2016

Donderdag om 18.00 uur is het zover: dan gaat ZES van start, de gloednieuwe zender die je voortaan de klok rond het allerstrafste uit de States brengt. Op de opening night van ZES wordt de televisionele komst van het beste uit de States gevierd met een driedubbele filmavond.

ZES wordt morgen filmisch afgetrapt met de familiefilm 'Harry Potter and the Chamber of Secrets', gevolgd door de donderdagse actiefilm 'Tron: Legacy'. De filmklassieker 'Cocktail' sluit de eerste avond van ZES af.


ZES brengt de Vlaamse kijkers dit weekend al meteen de heldendaden van het geweldige nichtje van Superman in het nieuwe 'Supergirl' en ook 'Zoo', de reeks die in de Verenigde staten in de zomer van 2015 de best bekeken serie was, kunnen Vlaamse kijkers volgende week al bij ZES ontdekken. 'Zoo', de serie over het dierenrijk dat in opstand komt, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Patterson en werd onder handen genomen door de producers van 'Mission Impossible'. Wegens groot succes bestelde CBS zopas een derde seizoen van de reeks. Overal ter wereld vinden er plots gruwelijke dierenaanvallen plaats. Jackson Oz en zijn team moeten het raadsel achter deze bloedstollende pandemie zien te ontsluieren, voordat het dierenrijk dat van de mens ten onder brengt.

'Supergirl' werd dan weer gecreëerd door de producers van succesvolle superheldenseries als 'The Flash' en 'Arrow' en werd in de VS goed onthaald door zowel critici als het grote publiek. Op de Critic's Choice Awards won de serie de titel van 'meest beloftevolle nieuwe serie' én de publieksprijs voor 'beste nieuwe tv-drama'. Melissa Benoist, bekend van o.a. 'Glee', 'Homeland' en 'The Good Wife', neemt de rol van 'Supergirl' op zich. Het tweede seizoen is reeds ingeblikt en gaat in de VS van start in oktober 2016. Melissa Benoist is te zien als Kara Zor-El, het nichtje van Superman dat haar superkrachten jarenlang verborgen hield voor de buitenwereld. Beetje bij beetje transformeert Kara in een superheldin die waakt over National City en haar inwoners beschermt van het kwaad.

Beide series worden uitgezonden in marathonuitzendingen. 'Supergirl' gaat zondag 9 oktober om 17.00 uur van start en 'Zoo' is vanaf volgende week vrijdag 14 oktober om 20.30 uur te bekijken.

Vanaf donderdag tovert ZES de Vlaamse huiskamers om tot een knusse bioscoop en verwent het de kijkers de klok rond met de populairste Amerikaanse films en series. Wegzakken in de luie zetel voor een dagelijkse tête-à-tête met de grootste Hollywoodsterren van vroeger en nu wordt dankzij ZES voortaan kinderspel. Van de grootste classics, Hollywood blockbusters en nieuwe topseries tot de beste action en grappigste family films, bij ZES is alles net zoals in de States net dat tikkeltje bigger and better.

Maandag wordt Blockbusterdag bij ZES. De coolste classics die je opnieuw tranen van het lachen of kippenvelmomenten bezorgen, passeren dan weer op dinsdag de revue. Woensdagavond is family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin, denk aan 'Puss in Boots' of 'Harry Potter'. Oppassen op donderdag, want dan maakt ZES de Vlaamse beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms. Vanaf vrijdag houden marathonuitzendingen van de absolute topserie Zoo je aan het scherm gekluisterd, en ook op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime series. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van het nieuwe Supergirl en Arrow in het rond, maar daarna is het niets dan fun met de sappigste sitcoms.

ZES is vanaf donderdag 6 oktober terug te vinden op kanaal 14 van Telenet, kanaal 16 van Proximus en kanaal 9 van zowel Orange als TV Vlaanderen.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Stan Van Samang (VTM)

Johannes Genard, de energieke frontman van School is Cool, is aan de beurt. Zijn vorige deelname in 2016 was voor hem een grote rollercoaster en ook dit jaar wordt hij op muzikaal vlak weer verwend. K3, Tourist LeMC en Jasper Steverlinck krijgen Johannes muisstil terwijl Clouseau het over een funky boeg gooit. En dan moet de performance van Stan Van Samang nog komen.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 19:00
    VRT NWS journaal 19u
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 18:35
    Extra Time
    07:30
    Ketnet Junior
  • 19:10
    Wannabe's
  • 19:00
    VTM Nieuws
    05:30
    Geen uitzending
  • 19:05
    Ambulance
    02:50
    Geen uitzending
  • 18:45
    The Simpsons
    09:05
    Geen uitzending
  • 18:45
    All New Traffic Cops
    09:25
    Geen uitzending
  • 19:10
    The X-Files
    16:20
    Married ... With Children
  • 19:00
    SOS Piet
    06:00
    Joe
  • 18:55
    Friends
    02:00
    Geen uitzending
  • 18:45
    Criminal Minds
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 18:45
    Heavy Rescue: 401
    03:20
    Geen uitzending
  • 18:50
    Love It or List It
    05:00
    Geen uitzending
  • 18:55
    Forensic Files II
    05:00
    Geen uitzending
  • 19:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 19:10
    Voor u getest
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 18:45
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 18:55
    Europa & Conference League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 19:00
    All Creatures Great and Small
    02:35
    Grantchester
  • 19:03
    Sophie & Jeroen
    02:20
    NOS Journaal
  • 19:10
    BinnensteBuiten
    02:12
    Nieuwsuur
  • 19:00
    NOS Jeugdjournaal
    02:08
    Sophie & Jeroen