Gert en James gaan 'The Battle' aan met Nederland - VIDEO

donderdag 2 mei 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Al sinds januari zijn Gert Verhulst en James Cooke hun lichaam en geest intensief aan het trainen en nu is ook duidelijk waarom.

Het duo bereidt zich voor op enkele spectaculaire en moeilijke opdrachten in het kader van het gloednieuwe VIER-programma 'The Battle'. Daarin nemen ze het op tegen twee bekende Nederlanders. Dat hebben ze bekendgemaakt in 'Gert Late Night'.


'The Battle' is een co-productie met RTL Nederland. De show wordt opgenomen met een livepubliek in de zaal. Een uitzenddatum is er nog niet, maar deze zomer vinden wel de opnames plaats.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers