Geena Lisa wil naar 'Eurosong 2008'

zaterdag 24 november 2007

Geena Lisa, de juryvoorzitster van 'Steracteur Sterartiest', heeft een Engelstalig liedje ingestuurd voor 'Eurosong 2008'. Ze bezorgde het vrijdag op de valreep aan de VRT. Haar nummer is n van de 450 inzendingen.

V


an Geena Lisa is al langer geweten dat ze aardig haar weg vindt op de muzikale toonladder. Tot hier toe was ze vooral te zien en te horen als presentatrice of omroepster, maar nu wil ze ook de stap naar 'Eurosong' zetten.

400 inzendingen
Zeker is alvast dat er rond de 450 liedjes zijn ingestuurd voor 'Eurosong'. Daarbij zitten zowel onbekende als bekende artiesten. Voor Geena Lisa worden het dus spannende tijden. Wellicht worden de geselecteerden bekendgemaakt op 17 december, maar het kan ook in januari zijn.

Artikel: Christof Willocx - Eurosong.be

DOSSIER: Eurosong 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers