'Friends' blijft op Netflix

woensdag 10 juli 2019

'Friends' blijft in België beschikbaar op Netflix. Dat heeft het bedrijf bevestigd aan Het Laatste Nieuws. Dinsdagavond veroorzaakte een tweet van de streamingdienst hierover een storm van verontwaardiging.

'We’re sorry to see Friends go to Warner's streaming service at the beginning of 2020 (in The US). Thanks for the memories, gang ☕' Dat Tweette Netflix dinsdagavond. Meteen schoten een pak fans in een kramp. Maar uiteindelijk is er geen reden tot paniek, want 'Friends' blijft (voorlopig) in België beschikbaar op Netflix.


'Friends' is nog steeds een van de meest populaire sitcoms ooit. Alle 10 seizoenen zijn al enkele jaren beschikbaar bij Netflix en worden nog steeds gretig opgevraagd. Vanaf 2020 worden de avonturen van de New Yorkse vriendengroep overgenomen door HBO Max. Dat is de streamingdienst in wording van Warner Bros. Voorlopig geldt dit enkel voor de VS. In België blijft 'Friends' beschikbaar.

De uitzendrechten voor een programma verschillen van land tot land. In Amerika loopt het contract wel degelijk af, maar over de Belgische licentie is voorlopig nog geen nieuws. Alles blijft dus nog even bij het oude.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers