Focus-wtv lanceert DIGITEXT

zondag 5 oktober 2008

Vanaf vandaag (5 oktober 2008) lanceren Focus en WTV, de twee West-Vlaamse regionale televisiezenders, een nieuw razendsnel en up-to-date medium boordevol regionale informatie, speciaal voor alle digitale Telenet-kijkers: digitext via Telenet Digital TV. Niet toevallig vond deze lancering plaats op Open Bedrijvendag, een dag die in het teken stond van technologische innovatie.

Focu

s en WTV treden daarmee in de voetsporen van RTV (Regionale Zender in de Regio Kempen / Mechelen), die in september de eerste regionale zender was om dit platform aan te bieden. Samen zijn deze zenders de enige in Vlaanderen die video on demand beelden aanbieden vanuit digitext.

Digitext van Focus-WTV is een platform dat de kijkers de mogelijkheid biedt om op een snelle en eenvoudige manier het meest actuele nieuws van West-Vlaanderen op de voet te volgen. Kijkers kunnen informatie opvragen over de programma's van Focus-WTV en op een vlottere manier programma's opvragen via Regionaal à la Carte.

Verder blijft het jobaanbod van West@Work dankzij digitext permanent toegankelijk, en kunnen de kijkers ook fragmenten van het mode-event Tendens Fashion '08 opvragen.

Digitext van Focus-WTV kwam tot stand i.s.m. technologiepartner Androme uit Diepenbeek.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers