Felice en Ann Van Elsen in nieuwe talentenjacht op VT4

woensdag 14 november 2007

Felice en Ann Van Elsen presenteren d nieuwe talentenjacht van VT4 voor 2008. Deze spetterende competitieshow gaat op zoek naar nieuw zangtalent in Vlaanderen. Iedereen vanaf 16 jaar met muzikale ambities kan zich inschrijven.

Het

programma zal zangers en zangeressen met elkaar combineren tot uiteindelijk het nieuwe hitduo van Vlaanderen gekend zal zijn.  Tijdens de live shows zal er telkens met een andere partner gewerkt moeten worden. Dit allemaal onder begeleiding van professionele coachen, bewegings- en zangleraars. De kandidaten zullen beoordeeld worden door een vakjury.

Heb jij muzikale ambities en wil je deze unieke kans om door te breken in de showbizz? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan individueel of als duo!

Wie kan zich inschrijven?
Iedereen die op 5 januari 2008 16 jaar is. Er is geen maximumleeftijd! Individuele ambitieuze zangers en zangeressen. Bestaande duo's of gelegenheidsduo's.

Hoe inschrijven?

  • Surf naar http://www.vt4.be/ en download het inschrijvingsformulier. Duo's moeten individueel een inschrijvingsformulier invullen. Stuur het volledig ingevulde en getekende formulier terug via mail of postbus.
  • Mail je naam, adres en gegevens naar: duet@vt4.be
  • Stuur een brief naar VT4-DUET, Postbus 100, 1930 Zaventem
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 28 december 2007

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers