'Familie' sluit week af met langverwachte kus

vrijdag 11 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De trouwe 'Familie'-kijkers zitten er al enkele weken op te wachten, maar vanavond wordt hun geduld beloond. 'Familie' sluit de week af met heel veel liefde n een langverwachte kus.

Die komt er van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) en Guido (Vincent Banic). Zij lieten er de laatste tijd geen twijfel over bestaan dat ze zich goed voelen in mekaars gezelschap. Guido was Stefanie's grote steun en toeverlaat na haar trauma met pyromaan Elias (Ian Thomas) en groeide steeds dichter naar haar toe. Met een innige kus als resultaat. Of er ook meer in zit voor de tortelduifjes krijgen de 'Familie'-kijkers volgende week te zien.'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers