'Familie'-fans maken deze zomer kennis met jonge Véronique en Lars

maandag 3 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Deze zomer is er een nieuwe webserie van 'Familie' te zien. De reeks zal 'Spoorloos 88' heten en volgt de avonturen van een jonge Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers).

'Familie'-kijkers vragen het zich al langer af. Hoe hebben Lars en Véronique elkaar destijds leren kennen? En door welk drama zijn ze naar elkaar toegegroeid? De webserie volgt een autorit van Lars en Véronique uit het heden. Het koppel is op weg naar hun vakantiebestemming en er ontspint zich een gesprek over vroeger. Via flashbacks komt de kijker het hele verhaal te weten. De jonge Lars wordt gespeeld door Tijmen Van Damme en Véronique uit de jaren ’80 wordt gespeeld door Bloeme Feyaerts. Zij is de dochter van Wim Feyaerts. Hij is creative producer van 'Familie'.


In de eerste aflevering van 'Spoorloos '88' worden de kijkers meegenomen naar een warme zomerdag. Lars zit in de tuin en verderop ligt zijn liefje Katleen te zonnen. Vanuit de aanpalende tuin wordt Lars bespied door Véronique. Katleen wil vrijen, maar Lars weigert eerst omdat hij op Amélie moet passen. Even later laat de jongeman zich alsnog meeslepen waardoor Véronique jaloers wordt en zich gekwetst voelt. En dan gebeurt er een drama… De hond van Lars wordt vergiftigd en Amélie wordt ontvoerd. Lars ziet een man weglopen en gaat er achteraan. Véronique volgt hem. Wat volgt is een spannende zoektocht naar de ontvoerder van Amélie.

'Spoorloos '88' is al de 7de webserie van 'Familie'. Traditioneel worden die korte online afleveringen tijdens het zomerreces van de VTM-soap goed bekeken. Vorig jaar was er nog het lichtvoetige 'Tour de Zjef' dat weinig toevoegde aan het verhaal. Dit jaar is er opnieuw gekozen voor een verhaal dat achtergrond biedt aan de reguliere afleveringen van 'Familie'.

'Spoorloos '88' begint op vrijdag 28 juni met een dubbelaflevering. Die dag wordt op VTM de seizoensfinale van VTM vertoond. De webserie is vanaf dan elke dag te volgen via vtm.be en het platform VTM GO.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers