Facelift en nieuwe naam voor KANAALTWEE?

zaterdag 15 december 2007

De VMMa-zender KANAALTWEE ondergaat binnen enkele maanden een complete metamorfose. In het voorjaar van 2008 wordt de zender volledig omgegooid. Momenteel krijgen de plannen achter de schermen concrete vorm. KANAALTWEE verloor in het najaar heel wat kijkers

Een

frisse wind moet de kijkcijfers opkrikken. Maar blijkbaar zit er meer dan alleen een opfrisbeurt in de pijplijn. 'We gaan de toon, het uitzicht en het profiel van KANAALTWEE veranderen', aldus antennemanager Nico Nulens. Er wordt zelfs gedacht aan een naamsverandering, maar daar is nog geen beslissing over genomen.

Bron: HLN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers