Extra volk voor ochtendshow radio Nostalgie

maandag 7 januari 2019

Vanaf nu, maandag 7 januari, krijgt presentator Sebastian De Crop vers bloed naast hem in de studio. Niet alleen Bieke Ilegems en voetbalanalist Geert De Vlieger komen langs. Ook tv-maker Rob Vanoudenhoven krijgt een wekelijkse rubriek.

Vanoudenhoven zal vanaf nu iedere week in 'Seb in de Ochtend' anekdotes vertellen uit zijn carrière. Veel van die verhalen vertelt hij overigens ook in de theatershow waarmee hij momenteel tourt. Naast Vanoudenhoven zullen ook Bieke Ilegems en Geert De Vlieger geregeld aanschuiven bij het ochtendprogramma van de classicszender.

Naast deze nieuwelingen blijven ook de vaste gasten langskomen. Claudia Van Avermaet (zus van Greg) heeft het over gezondheid en stand-up comedian blijft 's vrijdags de boel opvrolijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers