Erika Van Tielen wordt nieuwe VTM-omroepster

dinsdag 19 juni 2007

Vanochtend werd bekendgemaakt dat Els Tibau VTM verlaat. Maar de Vilvoordse zender blijft niet bij de pakken zitten en stelt meteen een nieuwe omroepster voor. Erika Van Tielen zal binnenkort de kijkers van VTM verwelkomen. Wanneer ze precies haar omroepwerk zal starten, wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor Erika is dit een nieuwe stap in haar televisiewerk.

'


Ik heb de voorbije jaren al n en ander gedaan in de televisiewereld, zowel op het scherm als in de coulissen. Vier jaar geleden ben ik begonnen als wrapster bij Ketnet. Vorig jaar heb ik bij televisieproducent Eyeworks het werk achter de schermen van televisieprogramma's leren kennen. Heel leerrijk was dat. Toen vroeg VTM mij als presentatrice voor het eerste digitale kanaal in Vlaanderen, VTMzomer en later ook VTMkerst. En sindsdien ben ik in Vilvoorde gebleven. Programmadirecteurs Jan Segers en Laurens Verbeke hadden mij dat gevraagd. Ze wilden graag met mij verder werken en ik met hen. Zo ben ik de voorbije maanden op de redactie van het reportagemagazine Splash! aan de slag geweest. En nu verhuis ik dus naar de omroepset. Een nieuwe stap, die ik zeer graag zet'.

Erika Van Tielen is 23 en komt uit het Antwerpse. Ze heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Leuvense universiteit. Naast televisie doet ze ook radio, bij Q-Music. Daar is ze elk weekend te horen. En wat ze in haar vrije tijd graag doet, is sporten en reizen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers