Eleven Sports haalt Premier League Darts binnen

woensdag 13 februari 2019

Meer dan ooit wil Eleven Sports in BelgiŽ de 'home of darts' zijn en daarom breidt het zijn aanbod gevoelig uit. Vanaf deze donderdag 14 februari tot 23 mei zal Eleven Sports live en exclusief alle wedstrijden uitzenden van de Unibet Premier League of Darts.

Dit tornooi, dat voor de 15e keer door de PDC op poten wordt gezet, zet tien van de beste dartsspelers samen in een regelmatigheidswedstrijd. Elke avond staat garant voor vijf wedstrijden van het hoogste kaliber.

Gastoptreden Dimitri Van den Bergh
De deelnemers dit jaar zijn uiteraard de Nederlandse topfavoriet en titelverdediger Michael van Gerwen, zijn landgenoot Raymond van Barneveld, en verder de Engelse toppers Rob Cross, Daryl Gurney, Michael Smith en James Wade, aangevuld door de Schot Peter Wright, Welshman Gerwyn Price en de Oostenrijker Mensur Suljovic.

De Schotse legende Gary Anderson moest vorige week afhaken wegens rugklachten. Zijn vacante plaats zal elke week ingevuld worden door een andere vervanger. En dat is goed nieuws voor de Belgische fans want zo zal Dimi ‘Dreammaker’ Van den Bergh alsnog zijn opwachting maken, namelijk op donderdag 27 maart, wanneer de Premier League neerstrijkt in Rotterdam.

Van den Bergh zal overigens ook het co-commentaar vezorgen tijdens de eerste Premier League avond op Eleven Sports, nu donderdag 14 februari.

Heel het jaar 'topdarts'
Naast de Premier League en naar goede gewoonte ook de World Cup of Darts (het landenkampioenschap in juni) en het WK in december, biedt Eleven Sports nog meer lekkers aan de dartsfans: ook de rechten op World Series of Darts werden aan het aanbod toegevoegd. Die groepeert een reeks toernooien die wereldwijd gespeeld worden – van Australië tot de USA – en waar ook alle toppers aan deelnemen, inclusief Belgische boegbeelden Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts. Deze tornooien vinden plaats tussen juni en november 2019 en zullen ook allemaal live en exclusief te volgen zijn bij Eleven Sports.

Facebook Live
Om dit goede nieuws te vieren zendt Eleven Sports de Premier League of Darts deze donderdag ook integraal uit op haar Facebookpagina.

'Darts wint enorm aan populariteit in België. Belgische toppers als Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh zijn fantastische ambassadeurs voor hun sport. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we ons dartsaanbod nog hebben kunnen uitbreiden met de Premier League Darts. Meer dan ooit is Eleven Sports 'The Home of Darts', aldus Anouk Mertens, Managing Director Eleven Sports Belgium.

Persbericht Eleven Sports Belgium
http://www.elevensports.be
Eleven Sports
elevensportsbe

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

1823. Hugh Glass, een gids die pelsjager John Fitzgerald en diens manschappen door de Amerikaanse wildernis leidt, wordt na een gruwelijke aanval van een beer voor dood achtergelaten. Wanneer vervolgens zijn zoon wordt vermoord door Fitzgerald, trekt Glass zwaargewond door de onherbergzame wildernis om wraak te nemen. Het gevaar loert echter overal.

'The Revenant', film uit 2015 met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, om 20.10 uur op VIER.

Dossiers