En trekt stekker uit 'Dieren in Nesten'

dinsdag 19 mei 2015

Het veertiende seizoen is het laatste geworden voor het populaire dierenprogramma 'Dieren in Nesten'. Dat heeft presentator Chris Dusauchoit zelf bevestigd aan Het Nieuwsblad.

De beslissing om te stoppen met 'Dieren in Nesten' is al een tijdje terug genomen, maar nu bevestigt bezieler en presentator van het felgesmaakte programma Chris Dusauchoit dat ook zelf. Volgens hem heeft die beslissing niets te maken met de lopende besparingen bij de VRT. Integendeel, de omroep gaat op zoek naar een nieuwe formule om ook in de toekomst iets te brengen rond dieren en natuur.

'Dieren in Nesten' is altijd erg populair geweest bij de kijkers. De herhalingen die momenteel lopen halen nog ruim een half miljoen kijkers. Nieuwe afleveringen schurkten geregeld tegen de 800.000 kijkers aan.

Of Chris Dusauchoit bij het nieuwe project betrokken wordt, dat weet hij zelf nog niet. Voor Dusauchoit liggen heel wat pistes open. 'Het zou goed kunnen dat de VRT mij iets anders voorstelt, maar met dierenprogramma's heb ik nu eenmaal meer ervaring dan wie ook in Vlaanderen', zo stelt hij in Het Nieuwsblad.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Geen geld meer voor 'Vlaanderen Vakantieland'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers