En schrapt 'Wereldkampioenen' over Nainggolan

woensdag 23 mei 2018
Foto: Eén - © VRT & De Mensen 2018

De beslissing van bondscoach Roberto Martinez om Radje Nainggolan niet mee te nemen naar het Wereldkampioenschap in Rusland, heeft nu ook gevolgen voor het programmaschema van En. De aflevering van 'Wereldkampioenen' met Radja wordt geschrapt.


De makers van het Eén-programma 'Wereldkampioenen', waarin gastheer Ben Crabbé vooruitblikt, hadden de belissing van Martinez duidelijk niet zien aankomen. Twee weken geleden werd nog een hele aflevering rond Radja Nainggolan opgenomen. Deze hermonteren bleek geen optie. Ook een nieuwe aflevering inblikken gaat niet meer. 'Wereldkampioenen' is op maandag én donderdag te zien op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

 


Lees ook:
Nieuw op En: Ben Crabb serveert Rode Duivels in 'Wereldkampioenen'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers