En bestelt nieuw seizoen van 'Dertigers'

dinsdag 15 januari 2019
Foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019

De laatavondsoap 'Dertigers' is op En een onverwacht succes. De reeks haalt gemiddeld zo'n 750.000 kijkers (inclusief uitgestelde kijkers). Reden genoeg dus om nu al een tweede seizoen te bestellen.

Eén heeft al een tweede reeks afleveringen besteld van 'Dertigers', de soap die sinds vorige week op het tijdstip van 'Van Gils & Gasten' wordt uitgezonden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De reeks, die voornamelijk werkt met onbekende acteurs, is een succesverhaal. Zowel live als uitgesteld wordt 'Dertigers' goed bekeken. Echte fans kunnen de reeks zelfs in een keer uitkijken via het online platform van de VRT, vrtnu.be.

In 'Dertigers' wordt het leven van enkele vrienden gevolgd die mekaar al kennen van in hun studententijd. Heel wat uiteenlopende verhalen komen in de serie samen. En dat blijkt dus aan te slaan bij het Eén-publiek. Missie is overigens ook geslaagd, want de soap trekt op het late(re) uitzenduur een jonger publiek aan. En Eén probeert al langer om jongere kijkers aan zich te binden.

Bij productiehuis Warner Bros. worden nu al voorbereidingen getroffen voor de nieuwe reeks afleveringen. Wanneer seizoen twee op antenne komt, is vooralsnog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers