Dochter van Jason Donovan in 'Buren'

dinsdag 23 juli 2019

Binnenkort maakt niemand minder dan Jemma, de dochter van 'Buren'-icoon Jason Donovan, haar opwachting in de Australische soap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Jason Donovan (51) vertolkte goed dertig jaar geleden de rol van Scott Robinson. Hij werd legendarisch door in de soap verliefd te worden op en te trouwen met Charlene (Kylie Minogue). Zij was toenertijd ook in het echte leven Donovans liefje.


Jemma Donovan komt nu in Australië 'Neighbours' binnen als Harlow Robinson... de dochter van Scott en Charlene. Voorlopig heeft ze een contract getekend voor één jaar. Jemma zal bij ons op Eén wel pas vanaf eind volgend jaar te zien zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers