Dochter van Jason Donovan in 'Buren'

dinsdag 23 juli 2019

Binnenkort maakt niemand minder dan Jemma, de dochter van 'Buren'-icoon Jason Donovan, haar opwachting in de Australische soap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Jason Donovan (51) vertolkte goed dertig jaar geleden de rol van Scott Robinson. Hij werd legendarisch door in de soap verliefd te worden op en te trouwen met Charlene (Kylie Minogue). Zij was toenertijd ook in het echte leven Donovans liefje.


Jemma Donovan komt nu in Australië 'Neighbours' binnen als Harlow Robinson... de dochter van Scott en Charlene. Voorlopig heeft ze een contract getekend voor één jaar. Jemma zal bij ons op Eén wel pas vanaf eind volgend jaar te zien zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers