Dit is de jury voor 2de 'NRJ Open Mic Hip Hop'

maandag 7 oktober 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Het ochtend-duo van NRJ, Kim en MichaŽl, zoekt opnieuw muzikaal talent. Na het overdonderend succes van de eerste editie van NRJ Open Mic Hip Hop, komt er nu een tweede.

Wie volgt ASTRO op, die met glans de eerste wedstrijd won?


7 weken lang kunnen 7 kandidaten het beste van zichzelf geven tijdens de ochtendshow bij Kim en Michaël. Vanaf maandag 21 oktober zullen Hip Hop artiesten - tussen 8.00 en 9.00 uur - de jury proberen te overtuigen van hun uitzonderlijk talent. De jury bestaat uit Gille De Bruycker (FAKE Records/Uberdope), Sevi Geerts aka Safi, en NRJ-DJ Ken ‘Fatty K’ Flamant.

De NRJ Open Mic Hip Hop loopt van 21 oktober tot en met 2 december 2019. De finale vindt plaats op maandag 16 december waarin de 3 overgebleven kandidaten strijden om de felbegeerde titel én prijs.

De winnaar van de NRJ Open Mic Hip Hop wint een opnamesessie in Marmalade Sound Factory, onder begeleiding van Fatty K.

Meer info en inschrijven via NRJ.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers