Dinsdag is er de 'Temptation Takeoff' op VIJF

maandag 11 februari 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Vanaf vrijdag gaan Laura en Roger, Heikki en Milou, Demi en Sidney en Rodanya en Morgan de ultieme relatietest aan op VIJF. Maar dinsdag verdiept Goedele Liekens zich al in het nieuwe seizoen dat vol drama zit, laat ze de allereerste beelden zien n blikt ze terug met de meest besproken deelnemers van de afgelopen reeksen.

Hoe gaat het met het 'Temptation'-droomkoppel Pommelizio? Wat hield Joshua over aan zijn 'Temptation Island'-avontuur? En kunnen Deborah en Tim(tation) nog door één deur?


Pommeline en Fabrizio mogen dan al een droomkoppel lijken, hun relatie ging de afgelopen maanden niet over rozen. Door Fabrizio's deelname aan 'Dancing with the Stars' kwam hun relatie op een laag pitje, zo vertellen ze aan Goedele. Pommeline voelde zich toen vaak alleen en onbegrepen, terwijl Fabrizio maar op één ding gefocust was: dansen, dansen en dansen.

En toch vroeg Fabrizio Pommeline ten huwelijk in die periode. Hoe kwam dat aanzoek er? En twijfelde Pommeline op dat moment?

Maar nu zijn Pommeline en Fabrizio sterker dan ooit, ze zouden er zelfs niet voor terugdeinzen om als koppel deel te nemen aan een nieuw seizoen van 'Temptation Island'. En wat meer is, Pommeline laat Goedele haar nieuwe tattoo zien die een eerbetoon is aan Fabrizio.

Lize, de knappe Brusselse met azuurblauwe ogen, viel twee jaar geleden voor de charmes van de zingende Ken. Maar zijn ze nu nog samen?

En Deborah, die vorig jaar door de hel ging, straalt nu als nooit tevoren. 'Ik ben niet meer dat meisje' en dat zie je ook. Ze is sterker dan ooit, Deborah 2.0. Tim toont voor het eerst berouw en geeft toe dat hij fout is geweest. Wat meer is, hij probeerde haar na 'Temptation Island' zelfs terug te winnen..

Goedele blikt morgen ook vooruit met de Vlaamse koppels van het nieuwe seizoen, bekijkt samen met hen de eerste beelden én Joshua heeft het onder meer over zijn grote waarmerk, want na 'Temptation Takeoff' is hij te zien in 'Adam zkt Eva VIPS', waar hij naakt gaat daten op een onbewoond eiland.

'Temptation Takeoff', dinsdag 12 februari om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers