De wereld ontdekt 'Taboe'

maandag 10 september 2018
Foto: Eén - © VRT 2018

Het lijkt erop alsof 'Taboe' aan een internationale carrière is begonnen. Dat weet Het Nieuwsblad. Het succesvolle Eén-programma met Philippe Geubels wordt bijvoorbeeld in Australië erg goed onthaald.

In 'Taboe' probeerde Geubels in zijn eigen gekende stijl moeilijke thema's bespreekbaar te maken. Denken we aan mensen met een beperking of allochtonen en holebi's.

Op Eén was het zondagavondprogramma een kijkcijfersucces. En nu neemt ook internationaal de interesse toe. Zo werd een pilootaflevering van het programma in Australië erg goed onthaald. Ook in enkele andere landen wordt aan een eigen versie gewerkt.

Bij Eén willen ze graag een tweede reeks afleveringen, maar productiehuis Panenka wil haar tijd nemen voor een vervolg. 'We willen dit enkel herhalen in de juiste omstandigheden', zegt Tom Lenaerts van Panenka in Het Nieuwsblad.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down the Road' - seizoen 2 (foto: Eén - © VRT 2019)

Na een flinke portie adrenaline begint de groep aan de volgende etappe. Die brengt hen naar Kaapstad, een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. Er beginnen zich binnen de groep enkele vakantieromances te ontwikkelen en die brengen meteen een flinke portie drama met zich mee.

'Down the Road', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers