'De Lage Landenlijst' van Radio 1 komt terug!

vrijdag 31 augustus 2018

Wat is voor jou het allerbeste Nederlandstalige nummer sinds 1945? Kies op radio1.be jouw drie favorieten uit de lijst van 100 nummers die is samengesteld door 40 Nederlandse en Vlaamse kenners.

Wil jij mee de volgorde van de lijst bepalen, stem dan nu op jouw favorieten via radio1.be.

Dit jaar wordt 'De Lage Landenlijst' uitgezonden op zaterdag 22 september én nog gepresenteerd door Jan Hautekiet. Vanaf maandag neemt Karolien Debecker zijn ochtendprogramma op Radio 1 al over, maar nog tot het einde van het jaar blijft Hautekiet actief op de radio. Daarna gaat hij met pensioen.

De hitlijst met de grootste Nederlandstalige muziek allertijden loopt ook nu weer in samenwerking met Nederland. Dit jaar is gekozen voor een samenwerking met drie regionale omroepen uit provincies die grenzen aan België. Het gaat om L1 Limburg, Omroep Zeeland en Omroep Brabant. De co-presentatricie van Jan Hautekiet dit jaar is Kirsten Paulus van L1.

Stemmen voor 'De Lage Landenlijst' kan dus via radio1.be en het resultaat is te horen op zaterdag 22 september.

Bron: radio1.be - Het Nieuwsblad - eigen bericht

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eťn.

Dossiers