'De Joeri' nieuw boegbeeld van JIM Mobile

vrijdag 1 juni 2007

Vlaanderen werd de afgelopen 'gek' gemaakt met reclamespots van 'De Joeri', n van de typetjes van het KANAALTWEE-programma 'Trigger Happy'. Eindelijk komt de aap uit de mouw. 'De Joeri' is het nieuwe boegbeeld van JIM MOBILE, het prepaid gsm-merk dat de VMMa met Base lanceert.

O


p 1 juni start de Joeri als personal defender van JIM Mobile, het prepaid gsm-merk dat samen met BASE gelanceerd wordt.  Reeds enkele weken zagen we de Joeri in een spotje waar hij mysterieus aankondigde dat hij begin juni goed nieuws zou brengen. Nu is het zover en hij schreeuwt het van de daken; bij JIM Mobile voelt iedereen zich veilig Aiiiiii!  

Om de youngsters van JIM Mobile te bekoren geeft hij maar liefst 2,85 miljard sms'en weg in heel Belgi. Voor de gelegenheid heeft de Joeri franse les gevolgd en is de campagne nationaal verspreid.  Je kan Joeri's feilloos frans hier checken.  Wil je het vergelijken met zijn bijna beschaafd nederlands dan klik je hier

In de komende maanden zal de Joeri uitvoerig op de zender aanwezig zijn.  Morgen neemt hij om17u30 de aftrap in een speciale Live Request op JIM.  Hij zal samen met VJ Jan de studio een grondige security-check geven en natuurlijk alle bellers te woord staan.  Daarnaast heeft hij de JIM-bumpers reeds beveiligd met JIM Mobile en het resultaat zie je hier. 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers