De Joeri helpt een regering te vormen!

maandag 5 november 2007

De Joeri regelt het op zijn manier! Inspelend op het recorddagen zonder regering, plaatst JIM Mobile morgen (op 6 november) een top topical in De Morgen waarin de Joeri 'Yveske' in zijn onnavolgbare stijl een hart onder de riem steekt door de regering eens snel te formeren op zijn manier'.

Z


o wordt het crisisberaad gekoppeld aan gratis belminuten en sms'jes.  Daarnaast stelt de Joeri dat de partijvoorzitters geen excuus meer hebben om niet elkaar te communiceren dankzij een conference 'chat call'. Met een knipoog naar de  koning worden ook de roaming (bellen en gebeld worden in het buitenland) tarieven voorgesteld. Een regeringske formeren moeilijk is da toch ni? Aai! 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers