Cartoon Network maakt zich klaar voor vierde seizoen van hitserie 'Ben 10'

donderdag 10 januari 2019

Cartoon Network breidt de wereld van Ben 10 uit met een vierde seizoen om 'Heldentijd' naar een gloednieuw niveau te tillen.

Ben, zijn nichtje Gwen en Opa Max reizen af naar enkele van ’s werelds populairste bestemmingen waaronder Italië, Japan en Mexico. Seizoen vier bouwt verder aan de wereldwijde fanbase met nieuwe alien transformaties, heftige gevechten met slechteriken en meer. Ben ontdekt ook een speciale sleutel die zijn geliefde Omnitrix verbetert door 'Omni-Kix' pantserverbeteringen toe te voegen aan zijn aliens, zodat hij krachtiger wordt tijdens de actie. Seizoen vier wordt verwacht om begin 2020 wereldwijd in première te gaan.

Het derde seizoen, momenteel bezig, bevat nieuwe aliens, voertuigen en schurken, waaronder een nieuw personage genaamd Kevin 11 die dient als Ben’s 11-jarige rivaal. Kevin 11 ontwikkelde de Anti-trix, een aangepaste versie van Ben zijn Omnitrix die hij kan activeren om alternatieve versies van Ben’s heroïsche aliens te maken. Fans kunnen Ben ook volgen op overzeese expedities terwijl hij en zijn familie aan boord gaan van de nieuwe Omni-heli om te vliegen naar Azië, Europa en Zuid-Amerika.

'Ben 10' werd wereldwijd door 182 miljoen individuen bekeken met 56 miljoen kinderen die inschakelden om de show in het derde kwartaal van 2018 te zien. De show is geproduced door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment ('Big Hero 6', 'Generator Rex'), met John Fang ('Mixels', 'Generator Rex') als uitvoerend producent.

Persbericht Day One MPM/Cartoon Network 2019
http://www.cartoonnetwork.be
Meer artikels over Cartoon Network BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'MORTEN' (foto: AVROTROS - © Jaap Vrenegoor 2019)

Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard, en komt tot een schokkende ontdekking over haar eigen verleden. De chanteur van Morten Mathijsen blijkt over een nog heel ander wapen te bezitten, waardoor niet alleen de relatie met Evelien Bax op het spel komt te staan maar ook die met zijn vrouw Esther.

'MORTEN'; om 21.15 op NPO 3.

Dossiers