BV's gaan babysitten voor nieuw programma Bart De Pauw

woensdag 7 oktober 2015

Voor een nieuw programma op VIER is Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw, op zoek naar toffe gezinnen die het lot van hun kinderen even in de handen willen leggen van een BV.

Het is nog niet duidelijk wat het moet worden, maar een ding is wel zeker. Bart De Pauw zal het programma niet presenteren. Hij werkt vooral achter de schermen.


'Bart is er al een tijdje in het grootste geheim mee bezig', zegt VIER-woordvoerder Kristof Demasure. Opmerkelijk, als je weet dat Bart De Pauw als schermgezicht exclusief verbonden is aan de VRT. De plannen kwamen aan het licht toen er een oproep verscheen op de site van Koeken Troef!.

'Voor een nieuw tv-project zijn we op zoek naar toffe gezinnen met minimaal drie en maximaal vijf kinderen. Het jongste kind mag niet jonger dan drie jaar zijn, het oudste niet ouder dan veertien. Voor ouders die tussen de was en de plas door helpen bij het huiswerk en de oudste naar de sportclub brengen, heeft De Pauw een mooi voorstel: een BV die met liefde en respect hun plaats inneemt tijdens een welverdiende rustperiode. Wees gerust, je engeltjes gaan de tijd van hun leven tegemoet', zegt Koeken Troef!.

Gezinnen die zich kandidaat willen stellen, kunnen dat doen via http://koekentroef.inthepicture.tv.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers