Bjorn to the beach klaar voor zijn roadtrip

zaterdag 3 augustus 2019
© Nostalgie 2019

Binnen een dikke week is het zover. Dan spelen in Middelkerke Wet Wet Wet, Big Country, Adamski, Clouseau, Fischer-Z, Marc Almond en Status Quo de pannen van het dak op het Nostalgie Beach Festival.

Heel wat luisteraars en muziekliefhebbers tellen reeds af naar 10 augustus. Voor Nostalgie dj Bjorn Verhoeven is het moment van de waarheid nu al aangebroken. Op zaterdag 3 augustus rond 8.30 uur stapt hij -thuis in Hasselt- immers op zijn gocar om op vrijdag 9 augustus rond 16.30 uur -hopelijk nog in één stuk- aan te komen op de dijk in Middelkerke: BJORN TO THE BEACH. Een tocht van 250km, dwars door Vlaanderen, ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen.


Bjorn Verhoeven: 'Sinds onze Bjorn to the Beach-roadtrip werd bekend gemaakt, ben ik overstelpt door berichtjes en aanmoedigingen van luisteraars die willen helpen. Meetrappen, een worstje op de barbecue onderweg, een plek om te overnachten, een pistool voor het startschot…het is gewoon te gek! Ik weet nu al dat ik op 10 augustus stikkapot ga zijn maar tegelijk super blij. Als ik in Middelkerke geraak natuurlijk…'

Bjorn en zijn kompanen rijden over de kleinere wegen helemaal van Hasselt naar Middelkerke. Zeven dagen 35 à 40 km. Onderweg brengen  ze live radio, zo’n 5 x per dag en je kan ook alles volgen via de socials van Nostalgie. Het traject zie je vanaf 03/08 dagelijks op www.nostalgie.be  verschijnen maar we kunnen je wel al verklappen waar Bjorn ’s avonds zijn gocar parkeert om te overnachten…of te feesten.

03/08  in de gezelligste straat van Herselt
04/08 in OLV Waver
05/08 in Lokeren
06/08  in Gent
07/08 in Aalter
08/08 in Brugge
09/08  in Middelkerke..uiteraard

Onderweg krijgt Bjorn het gezelschap van heel wat luisteraars, Rode Kruis vrijwilligers en 'collega-BV’s': Zo neemt racepiloot Anthony Kumpen de eerste kilometers voor zijn rekening, Miss Belgian Beauty wuift hem uit, Zaki verwelkomt hem in Gent, burgemeester Jean-Marie Dedecker in Middelkerke, etc.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers