Binnenkort terug bij VTM: 'Gooische Vrouwen'

maandag 17 september 2007

Afgelopen weekend ging in Nederland het derde seizoen van de populaire drama-reeks 'Gooische Vrouwen' in première. Na een minder goed bekeken tweede seizoen zat Nederland zondagavond opnieuw trouw op post voor de avonturen van Cheryl, Anouk, Claire en Willemijn.

M


aar liefst 1,5 miljoen Nederlanders zaten klaar voor de start van het derde seizoen. Het was nochtans afwachten of de fans de serie nog zouden terugvinden. Na het opdoeken van de commerciële zender Tien/Talpa is 'Gooische Vrouwen' immers te volgen bij RTL 4. Net zoals tijdens het eerste seizoen kreeg de reeks een vaste stek op de drukbekeken zondagavond. Net als zijn vroegere rivaal Tien/Talpa gebruikte RTL 4 het voetbal als de perfecte locomotief.

Maar hoe zit het ondertussen met het decadente leventje van de vier vriendinnen in het Gooi? Zij wentelen zich verder in hun luxeleventje, maar krijgen ieder hun portie zorgen, verdriet en problemen voor hun kiezen. De laatste aflevering van het afgelopen seizoen had een dramatisch einde. Terwijl Cheryl in het ziekenhuis ligt te bevallen, brengt Martin, ondanks zijn belofte aan Cheryl nooit meer vreemd te gaan, de avond door bij zijn minnares. Wanneer hij met haar op weg is naar het ziekenhuis raken ze van de weg. Overleven zij dit ongeluk en lukt het Martin om op tijd bij Cheryl te zijn?

Ook Willemijn heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad zonder haar man Evert. Lukt het haar een zelfstandig leven op te bouwen zonder hem of valt zij terug in haar oude leefpatroon? En Claire leek na haar ongeluk weer gelukkig in de liefde met Ernst, maar is dit blijvend? Anouk is nog steeds op zoek naar zichzelf en probeert minder afhankelijk te zijn van mannen. Hoe lang houdt ze dit vol?

Gelukkig moeten de Vlaamse fans niet te lang wachten. VTM start begin oktober met de nieuwe reeks afleveringen. Op vrijdag 28 september 2007 om 22.10 uur wordt eerst een special uitgezonden van 'Gooische Vrouwen', met daarin alle belangrijke, dramatische gebeurtenissen uit de 1ste en de 2de jaargang. De 3de jaargang van 'Gooische Vrouwen' gaat van start op vrijdag 5 oktober 2007.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers