Binnengluren bij Q-music via Google Street View

woensdag 23 oktober 2013

Sinds vandaag kunnen alle luisteraars van Q-music een virtueel bezoek brengen aan de radiostudio's en de redactie. Dat gebeurt via Google Street View.

Tot voor kort kon je via hun site enkel in straten en publieke ruimtes rondwandelen, maar vanaf nu kan dat ook binnen in gebouwen. Samen met het kabinet van Premier Di Rupo is de radiovloer van Q-music één van de eerste privé-plaatsen in België waar je via Google Street View kan rondlopen.

Programmadirecteur Tom Klerkx: 'We krijgen vaak de vraag van luisteraars of ze eens een kijkje kunnen komen nemen in onze studio’s. Dat is helaas niet zo evident, maar de afgelopen jaren zochten we naar een aantal mogelijke oplossingen. Heel de zomer lang kunnen luisteraars bij ons in het Beach House in Oostende terecht en al 1,5 jaar kan je ons ook 24/7 radio zien maken op Kanaal 39 van Telenet. Maar vanaf vandaag kan dus iedereen zelf een 'toerke' doen bij ons.'

Van Spiderman tot Daft Punk
Q heeft er natuurlijk niet ‘zomaar’ een virtuele tour van gemaakt. Samen met Poppr, een partnerbedrijf van Google, hebben de dj’s er uiteraard een paar verrassingen in gestoken.

Zo zie je konijnen, Spiderman of Wim de Pinguïn de revue passeren, maar ook heel wat internationale artiesten. Daarnaast zal je als bezoeker een paar opmerkelijke dingen ontdekken waar je misschien mee aan de slag kan. Details daarover zal Q-music binnenkort bekendmaken via de radio.

Rondwandelen, binnengluren en verrassingen ontdekken kan je via http://q-music.be/streetview.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers