Bianca sterft in 'Thuis'

vrijdag 8 november 2019
Foto: Eén - © VRT 2011

Het lijkt erop alsof ze bij 'Thuis' bezig zijn aan een opkuis van personages die al een tijdje uit beeld zijn verdwenen. Vorige week nog stierf Mo (Noureddine Farihi) aan de gevolgen van een auto-ongeluk. En donderdag stierf zijn vrouw Bianca aan de gevolgen van datzelfde ongeval.

Frank, Marianne en Ann waren al eerder afgezakt naar Marokko nadat ze het slechte nieuws over het ongeval van Mo en Bianca hadden gehoord. Ook de kleine Robin, het zoontje van Tom met Bianca, was bij het ongeluk betrokken, maar bleek slechts lichtgewond. Robin was ook de reden dat Tom naar Marokko was afgereisd.


Donderdag kwam dan het nieuws dat ook Bianca (Merel de Vilder Robier) aan haar verwondingen was bezweken. Dat is dus weer een personage dat de kijkers nooit meer in 'Thuis' zullen te zien krijgen.

Maar wat zal Tom nu doen? Beslist hij om het vaderschap over Robin op te nemen en neemt hij zijn zoontje mee naar huis? Stof genoeg dus voor de 'Thuis'-fans om ook de komende dagen weer op het puntje van hun stoel te gaan zitten.

Nog donderdag in 'Thuis' zagen de kijkers Aïsha (Maya Albert) terug. Zij is in 'Thuis' de dochter van Mo en nam samen met haar man Youssef de voorbije dagen al de zorg over Robin op zich. Albert zal nog enkele keren te zien zijn, maar de actrice had al laten weten dat het ging om een (kleine) gastrol.

Bron: Het Nieuwsblad

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Zijn chef Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel is drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.

'De Behandeling', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers