Bettina Geysen verlaat de VRT

dinsdag 26 juni 2007

De VRT en directeur Marktontwikkeling Bettina Geysen hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking te beindigen. Bettina Geysen startte haar loopbaan bij de openbare omroep in 1988. Ze werkte de eerste jaren bij RVi en Radio 2 - Antwerpen en maakte in 1997 de overstap naar televisie.

D


aar werkte ze voor de dienst Strategie tv en proefde ook van de praktijk als omroepster en interviewer/reporter. In 2000 werd Bettina Geysen programma-adviseur bij Canvas/Ketnet, daarna achtereenvolgens netmanager van Canvas/Ketnet (2002) en netmanager van het toenmalige TV1 (2003) dat in 2005 transformeerde in En.

In 2006 werd ze als directeur Nieuwe Media verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de VRT-visie over nieuwe media en het stimuleren, sturen en begeleiden van nieuwe crossmediale initiatieven. In de nieuwe organisatiestructuur werd de functie omgedoopt tot directeur Marktontwikkeling binnen de directie Marktstrategie.


De VRT bedankt Bettina Geysen voor haar inzet en realisaties en wenst haar alle succes in haar verdere loopbaan.

Persbericht VRT
http://www.vrt.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers