Betaal-tv rechten European Champions League voor Telenet

zaterdag 14 mei 2005

UEFA heeft Telenet de exclusieve rechten toegekend voor de uitzending van de European Champions League betaaltelevisie in Vlaanderen. Het akkoord omvat vanaf volgend seizoen een aantal live matchen, hoogtepunten, magazines, uitzendingen in uitgesteld relais en internetrechten.

Real

Madrid Juventus, Ac Milan Ajax, AS Monaco FC Porto, .. het zijn slechts enkele voorbeelden van topaffiches uit de geschiedenis van de Champions League.

Telenet voorziet uitzendingen op het digitale tv platform, rechtstreeks en uitgesteld, on demand en op Telenet PCTV.

Klanten van Telenet zijn met dit aanbod van 125 European Champions League wedstrijden per seizoen, verzekerd van het beste Europese voetbal.

Vandaag biedt Telenet met CANAL+ 50 live voetbalwedstrijden uit de Belgische competitie en 250 wedstrijden uit de belangrijkste Europese competities aan.
Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers