Betaal-tv rechten European Champions League voor Telenet

zaterdag 14 mei 2005

UEFA heeft Telenet de exclusieve rechten toegekend voor de uitzending van de European Champions League betaaltelevisie in Vlaanderen. Het akkoord omvat vanaf volgend seizoen een aantal live matchen, hoogtepunten, magazines, uitzendingen in uitgesteld relais en internetrechten.

Real

Madrid – Juventus, Ac Milan – Ajax, AS Monaco – FC Porto, .. het zijn slechts enkele voorbeelden van topaffiches uit de geschiedenis van de Champions League.

Telenet voorziet uitzendingen op het digitale tv platform, rechtstreeks en uitgesteld, on demand en op Telenet PCTV.

Klanten van Telenet zijn met dit aanbod van 125 European Champions League wedstrijden per seizoen, verzekerd van het beste Europese voetbal.

Vandaag biedt Telenet met CANAL+ 50 live voetbalwedstrijden uit de Belgische competitie en 250 wedstrijden uit de belangrijkste Europese competities aan.
Persbericht Telenet

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers