'Benidorm Bastard' Gaston overleden

woensdag 2 november 2011

De Vlaamse Media Maatschappij, productiehuis Shelter, familie en vrienden melden met diepe droefheid het overlijden van Gaston Rombauts (81). Gaston maakte deel uit van de originele en vaste cast van comedy-programma 'Benidorm Bastards' waarin hij te zien was als n van de energieke en hippe senioren die de jongere generaties in de maling nam.

Geboren en getogen Mechelaar Gaston was jaren actief binnen de Klank Film Klub Mechelen, waar hij reportages en documentaires maakte. Acteren was zijn grote passie.

Toen hij gecast werd voor de ‘Benidorm Bastards’ begon hij aan zijn tweede jeugd. Samen met zijn collega-Bastards genoot hij met volle teugen van de unieke sfeer op de opnameset. Grappen, grollen, genieten… Gaston was er altijd als de kippen bij om te lachen en aan het lachen te brengen.

Tim Van Aelst van productiehuis Shelter : 'Gaston was een echte levensgenieter, een optimist, een zalig man om mee samen te werken. Wie ooit de gelegenheid had om de Bastards op een persconferentie, op een evenement of op de opnameset te ontmoeten, weet dat zij een échte en hechte groep vormen. Uiteraard stemt dit afscheid ons verdrietig. We hadden hem maar al te graag nog in ons midden gehad. We vergeten hem nooit en zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn tomeloze en energieke inzet.'

Jan Segers, programmadirecteur van VMMa : 'Gaston was apetrots op het programma. De twee Gouden Rozen, het internationale succes en de recente nominatie voor een Emmy Award… hij genoot oprecht en in alle bescheidenheid van al wat de Bastards te beurt viel. En net omdat hij het programma zo in z’n hart droeg, dragen we de aflevering van aanstaande zondag bij vtm aan hem op, als laatste eerbetoon voor zijn fantastische werk.'

Vanavond brengt ook ‘Voor De Show’ een item rond het overlijden van Gaston.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Franoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers