Belgacom TV zet hoop op de Rode Duivels

dinsdag 25 april 2006

Het gaat goed met het voetbal op Belgacom TV, althans wat de technische kant betreft. Hoofdredacteur Bart Raes blikte het voorbije weekend in De Standaard terug op het eerste voetbalseizoen. Belgacom TV beschouwt dat seizoen als een succes. Het enige probleem is een gebrek aan kijkers...

Belg

acom TV doet er ondertussen alles aan om nieuwe klanten te overtuigen. Sinds begin april wordt het beeld tussen 20.00 uur en 23.00 uur zelfs ongescrambled doorgegeven.

Officile cijfers zijn er niet bekend, maar met amper 50.000 abonnees is overleven niet gemakkelijk. De hoge kosten die het voetbal met zich meebrengt maken het zeker niet eenvoudiger.

Maar buiten meer kijkers wil Belgacom TV ook meer voetbal op het scherm. Binnenkort komen de rechten op de wedstrijden van de Rode Duivels vrij en het staat als een paal boven water dat Belgacom daar grote interesse in heeft.

Bron: De Standaard

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers