Belgacom TV sluit filmdeal!

dinsdag 13 december 2005

Belgacom TV blijft uitbreiden. Vanaf 15 december breidt het digitale televisieplatform zijn catalogus uit met meer dan 300 films. De 20.000 abonnees zullen onder meer naar Oceans Twelve en Finding Neverland kunnen kijken.

D


it is allemaal het gevolg van het contract dat de telecomreus onlangs sloot met Dreamworks, Paramount en Warner Bros. Een film bekijken via Belgacom TV kost tussen de 2 en 3.5 euro. In het aanbod 'video op aanvraag' zitten naast de meer dan 300 films ook al muziekoptredens en een hondertal tekenfilms.

Meer nieuws over digitale televisie in het speciale TV-Visie Dossier!

Bram Bartholomees Bron: De Standaard
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers