Belgacom TV over de kaap van 100.000 klanten

zaterdag 11 november 2006

Het digitale televisieproduct van Belgacom heeft nu al zijn jaardoelstelling van 100.000 abonnees waargemaakt. Belgacom TV telde eind september bijna 103.000 klanten.

De A

RPU of gemiddelde opbrengst per gebruiker kwam na negen maanden uit op 11,6 euro. 'Over het derde kwartaal zat de ARPU in de lift tegenover dezelfde periode vorig jaar', stelt Belgacom in het persbericht. De ARPU-jaardoelstelling bedraagt 13 euro. 'Dit zal een negatieve impact van 30 tot 40 miljoen euro hebben op de bedrijfskasstroom', meldt het communique.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!
Bron: www.digitale.tv
http://www.belgacom.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers