Belgacom TV in zee met Disney

dinsdag 21 november 2006

Belgacom heeft een akkoord gesloten met Disney voor het uitzenden van series en films op zijn televisieplatform. Dat maakte de telecomreus bekend.

H


et akkoord bestaat uit twee delen. Vooreest zal Belgacom TV films van Disney aanbieden via de op aanvraag Ė catalogus. De films zullen zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar zijn.

Daarnaast zal Belgacom ook de vier Disney Channels verspreiden. Het gaat om Disney Channel, Disney Channel +1, Toon Disney en Playhouse Disney. Omdat Disney nog geen Nederlandstalige versies van deze kanalen heeft, zal Belgacom de zenders in eerste instantie enkel in het Frans doorgeven, al zullen ze wel ook in Vlaanderen beschikbaar zijn. Twee zenders worden in het basispakket Classic + gestopt, de twee andere zenders zijn enkel beschikbaar voor klanten met een abonnement op het themapakket Select.

Wanneer de Disney Channels effectief toegevoegd worden, is nog niet geweten.

Bron: De Tijd

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina !

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers