Belgacom TV in zee met Disney

dinsdag 21 november 2006

Belgacom heeft een akkoord gesloten met Disney voor het uitzenden van series en films op zijn televisieplatform. Dat maakte de telecomreus bekend.

H


et akkoord bestaat uit twee delen. Vooreest zal Belgacom TV films van Disney aanbieden via de op aanvraag – catalogus. De films zullen zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar zijn.

Daarnaast zal Belgacom ook de vier Disney Channels verspreiden. Het gaat om Disney Channel, Disney Channel +1, Toon Disney en Playhouse Disney. Omdat Disney nog geen Nederlandstalige versies van deze kanalen heeft, zal Belgacom de zenders in eerste instantie enkel in het Frans doorgeven, al zullen ze wel ook in Vlaanderen beschikbaar zijn. Twee zenders worden in het basispakket Classic + gestopt, de twee andere zenders zijn enkel beschikbaar voor klanten met een abonnement op het themapakket Select.

Wanneer de Disney Channels effectief toegevoegd worden, is nog niet geweten.

Bron: De Tijd

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina !

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers