Belgacom TV breidt aanbod uit

zondag 2 december 2007

Belgacom TV breidt vanaf 1 december uit. Het digitale televisieplatform voegt de zender Karaoke Channel toe aan het aanbod toe. The Karaoke Channel wordt toegevoegd aan het Nederlandstalige en Franstalige Select betaalboeket. Eerder nam ook Telenet de zender al op.

D


e karaokezender is niet de enige nieuwigheid op Belgacom TV. Het voegde onlangs ook de radiozenders van de VRT toe. Het gaat om Radio 1, Klara, Studio Brussel, Sporza, Radio Donna, Donna Hitbits, Klara Continuo, nieuws+, RVI en alle regionale varianten van Radio 2. Belgacom lanceerde ook de rode knop. Binnen afzienbare tijd zouden alle belangrijke rode knop-applicaties van VRT en VTM actief moeten zijn. Telenet biedt de rode knop al langer aan.

Naast die nieuwigheden wil Belgacom ook de kinderen verwennen. Met het oog op de kerst- en vakantieperiode brengt Belgacom TV een breed gamma aan kinderfilms, vooral van Disney. Zo zullen onder andere de avonturen van Tarzan, Robin Hood, Pocahontas, Mickey Mouse, Winnie The Pooh en de Ducktales straks via de video-op-aanvraag catalogus beschikbaar zijn. De oudere kijkers kunnen zich dan weer opwarmen aan een ruim aanbod aan Charly Chaplin - films, ter ere van het 30-jarige overlijden van de filmster.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers