Belgacom TV breidt aanbod uit

zondag 2 december 2007

Belgacom TV breidt vanaf 1 december uit. Het digitale televisieplatform voegt de zender Karaoke Channel toe aan het aanbod toe. The Karaoke Channel wordt toegevoegd aan het Nederlandstalige en Franstalige Select betaalboeket. Eerder nam ook Telenet de zender al op.

D


e karaokezender is niet de enige nieuwigheid op Belgacom TV. Het voegde onlangs ook de radiozenders van de VRT toe. Het gaat om Radio 1, Klara, Studio Brussel, Sporza, Radio Donna, Donna Hitbits, Klara Continuo, nieuws+, RVI en alle regionale varianten van Radio 2. Belgacom lanceerde ook de rode knop. Binnen afzienbare tijd zouden alle belangrijke rode knop-applicaties van VRT en VTM actief moeten zijn. Telenet biedt de rode knop al langer aan.

Naast die nieuwigheden wil Belgacom ook de kinderen verwennen. Met het oog op de kerst- en vakantieperiode brengt Belgacom TV een breed gamma aan kinderfilms, vooral van Disney. Zo zullen onder andere de avonturen van Tarzan, Robin Hood, Pocahontas, Mickey Mouse, Winnie The Pooh en de Ducktales straks via de video-op-aanvraag catalogus beschikbaar zijn. De oudere kijkers kunnen zich dan weer opwarmen aan een ruim aanbod aan Charly Chaplin - films, ter ere van het 30-jarige overlijden van de filmster.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers