Belgacom TV biedt kortfilms aan

zaterdag 30 september 2006

Belgacom en IKL -het Internationaal Kortfilmfestival Leuven- hebben een contract afgesloten voor de distributie van verscheidene kortfilms. Dat maakte IKL zelf bekend.

I


KL en Belgacom hadden al een contract voor de distributie van kortfilms op het internet. Dat contract werd nu uitgebreid, waardoor Belgacom in de nabije toekomst ook kortfilms kan aanbieden via het digitale platform van Belgacom TV. De films zullen in de op aanvraag - catalogus worden aangeboden.

Eerder sloot Belgacom al een akkoord met de organisatie van het festival Marktrock. Enkele optredens van dat festival zijn al een tijdje beschikbaar op Belgacom TV.

Bron : IKL.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers